Bel İnceltme Hareketleri Video

İnce bir bele sahip olmak, kadın erkek herkes için önemlidir. Bu videoda, en etkili iki bel inceltme egzersizini göreceksiniz: Gym Stick Twist ve Dumbell Side Bent.

Bel inceliği, estetik bir vücut ve proporsiyon için vazgeçilmezdir. Bu hareketler, formda bir görünüm için birçok fitness eğitmeninin önerdiği ve çoğu kişinin egzersiz programında yer alan hareketlerdir.

Bel incelten en önemli egzersiz Gym Stick Twist, 1940’lı yıllarda ince beliyle ünlü şampiyon vücut geliştirme sporcusu John Carl Grimek tarafından bulunmuştur. Videoda John Carl Grimek’in hikayesini de dinleyeceksiniz.

Bel İnceltme Hareketleri Video’ için 3 yanıt

Add yours

  1. hocam merhaba,
    ben 2,5 senedir vg yapiyordum,ama bazi durumlardan dolayi 7-8 ay ara verdim,simdi tekrar basliyorum.bu surecte,spordan uzak kalinca acikcasi yaglandim.simdi 1 gun agirlik 1 gun kardiyo seklinde calismalara baslamayi dusunuyorum.sizce genel olarak dogru bir yaklasim mi
    ptesi agirlik
    sali kardiyo
    cars agirlik
    pers kardiyo
    cuma agirlik

    Beğen

  2. Eline saglik hocam. Duzgun anlatimin ve cana yakinligindan oturu seni kutluyorum. Youtube kanalinida aktif kullanmani temenni ediyorum. Selamlar.

    Beğen

Yorum bırakın

WordPress.com'da bir web sitesi veya blog oluşturun

Yukarı ↑